Contacteer ons

Richard Orlentstraat 87
2070 Zwijndrecht

T: 03 288 16 82

ambidex@telenet.be

BTW nr 0885000383

Vraag nu uw woninginspectie aan Ambidex

Vermijd onvoorziene kosten dankzij een woninginspectie door Ambidex!

Kent u ook zo’n verhaal? Iemand koopt een woning, maar stelt na een tijd vast dat er allerlei mankementen zijn aan leidingen, riool, dak of dakgoten… De reparatiekosten drijven zo de aankoopprijs van de woning flink omhoog en de nieuwe eigenaar blijft over met het gevoel bedrogen te zijn…

Ambidex in Zwijndrecht biedt particulieren, die een nieuw huis willen kopen, of immokantoren en verzekeringen de kans om deze onvoorziene extra kosten te vermijden. Met onze nieuwe dienst woninginspectie zorgen wij voor een grondige controle van alle mogelijke verborgen gebreken, zodat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Waaruit bestaat deze nieuwe service van Ambidex?
We inspecteren de rioleringen, septische en waterputten, toevoeren en afvoeren met cameradetectie en een rookgenerator. We onderzoeken ook eventuele vochtproblemen. Daarnaast controleren we het dak, de dakgoten, dakbedekking en het gebinte en voeren bij platte daken een waterdichtheidstest uit.

De analyse van deze onderzoeken geeft u meteen een beeld van de mogelijke reparatiekosten. U kunt zo goed geïnformeerd aan de onderhandelingen beginnen of meteen uw conclusies trekken.
Vraag meer info over de woninginspectie van Ambidex

Na de aankoop van een woning, kan u voor onvoorziene - verborgen - gebreken en kosten komen te staan. Wij bij Ambidex bieden U de mogelijkheid om dit te voorkomen.

Wanneer u interesse heeft om een woning te kopen, bieden wij u de volgende service:

  • Wij kijken de riolering na dmv cameradetectie en leggen deze uit op plan

  • We doen een geuronderzoek om na te gaan of er problemen zijn met de afvoer

  • We kijken de toevoer na om te zien of er lekken zijn

  • Als laatste kijken we het dak na

Van dit alles wordt voor u een dossier opgemaakt met foto's.