Vraag nu uw woninginspectie aan

Contacteer ons

Richard Orlentstraat 87
2070 Zwijndrecht

T: 03 288 16 82

ambidex@telenet.be

BTW nr 0885000383

Het nut van de woning inspectie

De verkoper tracht zijn woning steeds zo duur mogelijk te verkopen. Hij zal trachten de woning zo mooi mogelijk te tonen.
Dit kan door de woning op te smukken met verf, geur en licht.

Met de apparatuur die Ambidex in Zwijndrecht ter beschikking heeft, kunnen we rioolgeur en breuken in de leidingen vinden. Tevens kan het verloop van de riool op de vloer opgetekend worden. Het vocht in de vloer kan gemeten worden. Plaatsen met problemen kunnen boven op de grond aangetekend worden.

Met de warmtecamera kunnen de warmwaterleidingen in de grond opgetekend worden via een thermisch onderzoek. Eventuele lekken kunnen zo zichtbaar gemaakt worden. Het rendement van de radiatoren kunnen met de warmtecamera bekeken worden. Eventuele koude bruggen kunnen in combinatie met de luchtvochtigheidsmeter terug gevonden worden.

Met drukmetingen kunnen er lekken vastgesteld worden in de toevoer leidingen en kan er gezocht worden naar lekkende kranen of leidingen. Door een kring te maken op de koud waterleiding kunnen er impulsen geplaatst worden en kan deze leiding ook gevonden worden in de vloer.

Met de ladders kunnen we ook de schouwen en hun uitmondingen bekijken en indien nodig ook met de camera bekijken. De balken onder de pannen worden bekeken en getest op hun stevigheid. Bij platte daken kijken we het dak na en de lood slappen. Dit alles resulteert in een eerste analyse van directe kosten. Dit kan u gebruiken om uw eigen budget in balans te houden.

Meer weten over onze uitgebreide woninginspectie? Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij geven graag meer toelichting.